Filmposzt

Filmposzt

Problémák a Mission Impossible 6 forgatásával!

2016. augusztus 22. - acos007

mission-impossible_jpg--mission_impossible.jpg

 

Úgy tűnik gondok adódtak Ethan Hunt következő bevetésével! A Paramount kéziféket húzott ugyanis a Tom Cruise főszereplésével készülő film előkészületeinél! Jelenleg nincs ok a pánikra, hiszen a forgatás egyelőre nem kezdődött meg, így még van idő arra hogy a helyzet megoldódjon.

 

A helyzet:

 

Lehet sokan kitalálták már, a probléma pénzügyi jellegű!

 

Stúdió közeli források ugyanis tudni vélik, hogy a Paramountnak nem tettszenek azok a számok, melyeket Cruise és a prdukciót lebonyolító cégek - azaz a Bad Robot és a Skydance kitaláltak. A mostani késés tehát az egyeztetések miatt kezd kialakulni, hiszen a stúdió mindenképpen a költségek csökkentését szeretné. Jelenleg a főszereplő gázsija sincs teljesen lefixálva – a Paramount annyit fizetne, amennyit az előző rész vagyis a (Rouge Nation) Titkos Nemzet-ért adott Cruise-nak, Ő viszont legutóbb leforgatott filmje, a Universal égisze alatt futó Múmia c. alkotásban megkapott honoráriumhoz hasonló összeghez ragaszkodna, mely magasabb.

 

Idő persze még van az egyeztetésekre, hiszen a forgatókönyv sincs még teljesen kész – így mindenképpen csak jövőév elején kezdik forgatni a filmet. A rendezői székben ismét Chris McQuarrie-t látthajuk, aki egyébként az előző részt is dirigálta.

 

mission-impossible-5-making-plane-scene.jpg

 

Más források viszont aggodalmukat fejezték ki a kialakult helyzet miatt, ugyanis nem ez volt az első probléma a film körül. Az előzőekben emlegetett 2017-es forgatás kezdési időpont már a második! Eredetileg idén novemberben kezdték volna, de áthelyezték mivel a forgatókönyv akkori verzióját erős felkiáltójelekkel küldte vissza a stúdió – megkérdőjelezve a jelenlegi stáb összeállítását is. Ez „csak” azért probléma, mert ha repülnek a háttéremberek – vagy mondjuk a cégek – az a forgatások durva csúszását eredményezheti, mi az egész projekt – akár több éves késését is okozhatja, hiszen a premier dátumok előre le vannak foglalva.

 

A forgatókönyv persze jól alakul most, de még mindig van arra esély, hogy a Paramount és Cruise a munkálatok kezdetéig nem tudnak megegyezni!

Egy biztos: a Mission Impossible 6 mindenképpen elkészül, hiszen a stúdió egyik presztízs produkciója – arról nem is beszélve, hogy az előző rész is nagyon szépen telejésített a mozipénztáraknál.

Az is biztos, hogy nincs M:I Tom Cruise nélkül – így gyanítható, hogy megállapodna a végére.

 

A kialakult hiszti miatt még nincs premier dátum, de a Hollywood-i sajtó 2017 végére, vagy 2018 elejére tippeli.

 

 

Kövessetek minket a Facebookon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr5311299948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sequoyah 2016.08.22. 16:17:00

Azert kivancsi vagyok mivel indokolja a magasabb fizuigenyet. Megnagyobb sztarra lett volna kozben? Vagy meg nagyobb kasszasikereket alkot? Tom Cruise mar tul van a csucson, a szektaja miatt oruljon hogy meg egyaltalan A kategoriasnak szamit.

BéLóg 2016.08.22. 18:36:38

Ellentétben a Hollyfos rimékekkel meg N-edik folytatásokkal, az IM széria visszahozza a befektetett pénzt, az emberek pedig megnézik és élvezik is. Ez azt jelenti, hogy mindenki kérhet a következő darabért mondjuk 10%-kal többet. Ennyi.
süti beállítások módosítása