Filmposzt

Filmposzt

Hirtelen jött Sci-fi: Arrival

2016. augusztus 19. - acos007

mv5byzgxotgxmgytogfmns00njzjlwjmywutntm4mwyyzwm3nzi5xkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndc_v1.jpg 

Még a hónap elején szivárgott be szép csendben a netes tartalmak közé az Arrival c. sci-fi teaser előzetese. Pár napja azonban a teljes trailer is megérkezett. A premierdátum is egészen közeli, így olyan ez mintha a készítők nem akartak volna hónapokat tölteni a produkció reklámozásával, vagy egész egyszerűen csak későn lett kész.

 

 

Az igazat megvallva, nem is kell sok reklám a filmnek, hiszen a trailer nem lövi el az összes puskaport, így azonnal felkelti az érdeklődésünket.

Az új előzetesben egyébként már egy sokkal részletesebb lépet kapunk a történetről, melyben egy idegen űrhajó landol a földön és egy csapatot küldenek, hogy felvegyék velük a kapcsolatot. Amy Adams egy nyelvi kommunikációval foglalkozó szakértőt alakít a történetben, akinek feladata a kapcsolatfelvétel és, hogy meghatározza az idegenek érkezésének célját.

 

A filmet Denis Villeneuve rendezi, aki egyébként a Sicario – A bérgyilkos c. film kapcsán lehet ismert itthon és nem mellesleg a (Blade Runner) Szárnyas Fejvadász 2017-es rebootját forgatja jelenleg.

 

Amy Adams mellett még feltűnik a filmben Jeremy Renner és az Oscar díjas Forest Whitaker. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján nem egy agyatlan lövöldözős akciófilmre kell számítani, sokkal inkább egy komolyabb hangvételű produkcióra. A Paramount először az őszi filmfesztiválokon mutatja be a filmet, majd novemberben kerül a mozikba.

 

A nemzetközi premier: 2016.11.11.

A hazai premierdátum még ismeretlen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr1910427046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása