Filmposzt

Filmposzt

Előkerült egy Pókember plakát!

2016. augusztus 19. - acos007

 Egy ideje zajlanak a forgatási munkálatai az új Pókember filmnek, de hivatalosnak mondható fotók még nem láttak napvilágot a produkcióról – eddig! Persze kémfotók szivárogtak már ki a forgatásról, így nagy vonalakban van némi elképelése a szaksajtónak mire is számítson a Sony és a Marvel együttműködésében készülő filmről. Most azonban előkerült egy plakát ami közel hivatalosnak mondható!

 

images.jpg

 

A Spider-Man: Homecoming posztert Las Vegasban fotózták egy márkaarculattal és kereskedelemmel foglalkozó kiállításon. Az egyik kiállító standjánál lőhették a képet, mely – az értékes információkon túl – arra is enged következtetni, hogy Spidey önálló filmje erősebb marketinget kap majd mint az eddigiek. Ez érthető is, hiszen az előző epizódok erősen lerombolták a franchise-t, valamint Peter Parker újbóli bemutatkozása sem lett túl hangsúlyos a Captain America: Civil War-ban. Ezúttal egy megújult Pókember filmet kapunk – új színészekkel, úgy motivációval és persze egy olyan történettel ami már a Marvel jelenlegi „moziverzumába” illik.

 

spiderman-homecoming-poster-instagramstory.jpg

 

A plakát túl sok újdonságot nem tartalmaz, de annyit biztosan elárul, hogy milyen jelmezre számíthatnak a rajongók, valamit a „hálólövő” berendezés is feltűnik hűsünkön. Ez utóbbi azért fontos, mert ezt Tony Start készítette Peter Parker-nek az Amerika Kapitány harmadik részében, így biztos, kettejük jelenléte meghatározó lesz a filmben.

 

paul-bettany-daniel-bruhl-robert-downey-jr-chris-evans-tom-holland-picture-id524580850_2.jpg

Robert Downey Jr., Chris Evans, Tom Holland

 

A filmet egyébként John Watts rendezi, akinek az elmúlt két filmjén kívül csak televíziós rendezései voltak. Pókembert/Peter Parkert továbbra is az Amerika Kapitányban megismert Tom Holland alakítja. Robert Downey Jr. mellett feltűnik a stáblistán Marisa Tomei és Michael Keaton neve is, valamint szinte biztos, hogy nem marad el majd a szokásos Stan Lee -féle cameo sem.

 

A film nemzetközi premierje: 2017 Július 7.

Hazai dátum és cím még nincs, de ez utóbbit úgy is elcseszik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr2310427574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása