Filmposzt

Filmposzt

A Kör folytatódik! Itt a 3. rész előzetese - A Körök!

2016. augusztus 26. - acos007

Rebootok és folytatások korszakát éljük, így nem meglepő, hogy minden valamirevaló film sokadik része, vagy újraindulása érkezik mostanában a mozikba. Így például olyan viszonylag sikeres szóló történetekhez is hozzányúlnak, mit a 2002-ben bemutatott „A kör”

neuudjbf8uadxb_2_b.jpg

A kör folytatására egyébként már régóta várnak a rajongók, hiszen a 2. része is egészen hamar megjelent. A készítők megpróbálták az első rész sikereit meglovagolni, de mint sejthető az nem ütött akkorát, de teljesíteni tudta az elvárásokat 2005-ben.

A várakozásnak azonban most vége, hiszen a Paramount kiadta A Körök (Rings) új előzetesét. 11 évvel a 2. rész után idén visszatér Samara, és ismét a frászt hozza majd ránk! Egy dolgot gyorsan tisztázzunk, az új film nem reboot, nem remake – hanem a 3. rész, tehát a történet folytatása!

Az látható az előzetesből is, hogy a készítők ügyesen adaptálódtak a mai korszakhoz, hiszen az első részben a rejtélyes VHS kazetta is fontos szerepet játszott a történetben, de mint ismert az a technológia közben kihalt! Most már egy teljesen új platformon terjedhet a „gyilkos videó”, teret adva ezzel a történet esetleges folytatásainak.

Egyébként sokan kíváncsian várják az új részt, hiszen ezen a filmen múlik, hogy a Kör egy franchise lesz-e több folytatással, vagy trilógiaként vonul be a filmtörténelembe. Akárhogy is, potenciál az van benne, hiszen az első rész is világhírnevet hozott az akkori főszereplő Naomi Watts számára.

A film amerikai premierje október 28-lesz! Hazai dátum egyelőre még nincs.

Kövessetek minket a Facebook oldalunkon is, hogy minél hamarabb értesüljetek a legújabb hírekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr9611653380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása