Filmposzt

Filmposzt

Natalie Portman: „Végeztem” a Marvel Univerzummal!

2016. augusztus 18. - acos007

Natalie Portman a kezdetek óta része volt a Marvel „moziverzumának”, először 2011-ben mutatkozott be Jane Foster-ként az első Thor mozifilmben – majd jelentős szerep jutott neki a széria második darabjában a Thor: The Dark World-ben. Most azonban úgy fest kimard a jövőre moziba kerülő szuperhős epizódból. A Thor: Ragnarok már nélküle forog – és mint kiderült az Avangers: Infinity War készítői sem számolnak már vele.

 

natalie-portman-in-thor-2-wallpaper.jpg

 

A The Wall Street Journal készített egy interjút az Oscar díjas színésznővel nemrégiben, melyben elhangzott, hogy a szuperhősök és Portman útjai szétválnak.

Mint mondta - „Eddig nagyon úgy tűnik végeztem! Ha egy nap felkérnének egy újabb részre, vagy mondjuk az Avangers 7-re, jelenleg nem tudom mit mondanék. De remek volt részese lenni ezeknek a produkcióknak.”

 

b1ffc6573f2c46ac_chris-hemsworth-natalie-por.jpg

 

Ezzel egybevág, hogy még év elején a Marvel Studios egyik embere jelentette ki, hogy Portman nem szerepel majd a Ragnarok-ban, mivel 90%-ban nem a földön játszódik a történet – így egyszerűbb Jane Foster karakterét kihagyni belőle. Érdekesség, hogy ezt az érvet használva Gwyneth Paltrow is kimaradhatott volna az első Avangersből – ő is csak max 3 percet szerepel abban a filmben. Azért is különös ez a helyzet, mert a Ragnarok stáblistáját elnézve parádés szereposztással találkozhatunk majd, így az is biztos, hogy nem feltétlenül költségvetési döntés Portman mellőzése.

 

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy többről van itt szó – de mind a színésznő mind a Marvel Studios vezetése elég pofi ahhoz, hogy ezeket az ügyeket ne a nyilvánosság előtt tárgyalják meg.

 

thor-the-dark-world2-700x300.jpg

 

Jane Foster karakterét azonban nem tüntetik el teljesen a készítők – nyitva hagyva a lehetőséget, hogy a színésznő, vagy más - aki megszemélyesíti a karaktert - visszatérhessen.

 

A következő filmben így a vezető női szerep Tessa Thompson-ra hátul, aki Valkyrie karakterét alakítja majd. Bennfentesek szerint jobban is mutat majd a filmvásznon ez a felállás.

 

De Natalie Portmant sem kell féltenünk, hiszen számos munkája lesz a következő hónapokban. Még idén 4 produkciója mutatkozik be, és 2017-re is már 3 filmje van bejelentve.

 

A Thor: Ragnarok 2017 Novemberében kerül a mozikba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr2310425484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása