Filmposzt

Filmposzt

Egy magazin címlapján a Star Wars: Rogue One új robotja!

2016. augusztus 24. - acos007

313437.jpg 

Nincs Star Wars robotok nélkül! Eddig minden részben velünk volt C3-PO és R2-D2, hol fontosabb szerepben, hol teljesen feleslegesen – de az biztos, hogy szinte az első perctől jellegzetes karakterei a Star Wars világának! A legutóbbi epizódban egy teljesen új droidot ismerhettünk meg BB8 személyében – aki meghatározó cselekményeket vett részt – és persze a cukiság faktort is adta!

c-3po-anothony-daniels-star-wars-rogue-one-k-2so-alan-tudyk-194538.jpg

A következő Star Wars történetben a Rogue One-ban is debütál majd egy új robot – aki teljesen más karaktert kap majd az eddigieknél!

A napokban ugyanis az Empire magazin újonnan megjelent nyomtatott kiadványának a címlapján láthatjuk a K-2SO (Kay-Tuesso) névre keresztelt robotot. A magazin egészen közeli betekintés ad a birodalmi harci droid paramétereibe, valamint képeket is közöl már a film béli jelentekről. A címlap is egészen egyedi – tervrajzot idéző stílusban készült el.

pha3kwaarh6xeb_1_l.jpg

A humanoid robot egyébként Alan Tudyk hangján szólal meg – és mint sejthető is – a robot mozgását is róla mintázzák majd az u.n.: motion capture nevű eljárás segítségével.

Az már az eddigi 2 trailer-ből kiderült, hogy egy erősen akció dús filmre számíthatunk, melyben egy összeverbuvált – lázadókból álló csapat próbálja majd megszerezni a halálcsillag terveit. Ennek a csapatnak tagja K-2SO-is, aki nyilván okkal lesz jelen a küldetésen.

tudyk-k2so-tall-1536x864-968056422844.jpg

A magazin cikkéből azt is megtudhattuk, hogy Szeptember 30-tól egy nagyon komoly marketing kampány kezdődik az Egyesült Államokban, melyben egészen decemberig „promózzák” majd a filmet. Ebből sejthető, hogy a premier dátumhoz közeledve a csapból is a Rogue One fog folyni itt Európában is, és persze megint jön majd a Star Wars Tej, meg a Yoda Csirke Nuggets!

A film hazai premierje December 15-én lesz!

Kövessetek minket a Facebookon, hogy minél hamarabb értesüljetek a legújabb híreinkről!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr611648810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása