Filmposzt

Filmposzt

Napokon belül elkészül az új Halálos Iramban film, a Fast8!

2016. augusztus 18. - acos007

Javában zajlik a sorozat következő részének forgatása. Az elmúlt hetekben betekintést nyerhettünk az F. Gary Gray által rendezett epizód munkálatainak részleteibe is, melyből kiderült, hogy az effektív munkafolyamatok már a végükhöz közelednek.

fast8-cast-lineup-700x335.jpg

Múlt pénteken közölték az utolsó #FastFriday posztot a franchise Facebook oldalán, mely sok rajongónak csalódást okozott, de a jó hír, hogy ez már biztosan az utómunkálatok kezdetét és az első előzetes érkezését is jelzi.

Ez utóbbi azért is igaz, mert a poszt – számos információ mellett – meg is említi az első trailert, mely decemberre várható.

 

mv5bzdbmmmqzntgtm2vjos00njezlwfjyzmtzwrkntkwnjy3odk3xkeyxkfqcgdeqxvymjyyodq0otq_v1.jpg

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy pontosan mikor, hiszen a Universal Pictures - egy produkciótól eltekintve – nem ad ki semmilyen nagyobb filmet decemberben, mely remek alkalom lehetne az új Fast8 trailer debütálására. Ebből valószínűsíthető, hogy a „megszokott” módon terjed majd az előzetes – vagyis megjelenik online, majd pedig a mozikban a filmek előtt.

 

mv5bm2yxmzgxzjgtzwqzys00ogzhltlhzgytmzy4ymmwzme3n2m4xkeyxkfqcgdeqxvymjq1njm4ote_v1.jpg

 

A film amerikai premier dátuma: 2017 Április 14.

Magyarosított cím és hazai premierdátum még nincs, de valószínűsíthető nálunk is az április közepe, hiszen a Franciáknál már 12-én mozikba kerül az új Halálos Iramban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmpost.blog.hu/api/trackback/id/tr5910423856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása